The SHOES!


Siden jeg har fått meg studioblitser som jeg koser meg glugg ihjel med, og tester ut med alskens motiver, så har jeg bestemt meg for å avsløre en del av brudeantrekket mitt. Nemlig skoene. Skoene bruker jo ikke å være så utrolig hemmelige uansett.

Ja, jeg vet vi skal gifte oss på stranden, men disse er så fine at de blir nok med på resten av festen uansett. Dessuten vurderer jeg å flytte bryllupet til hagen med utsikt over stranden istedenfor, for å kunne bruke disse skoene. Jeg kjøpte dem på Kypros i fjor, og elsker dem vilt og hemningsløst. De er brukt en gang før, og nå blir de nøye spart til den store dagen.

Hva synes dere?

I am playing around with my studioflashes, and decided to introduce to you the weddingshoes. I needed something to take pictures of after all. :) And the shoes are not the most secret part of the outfit anyways. Are considering moving the ceremony from the beach to the garden so I can wear them all the time. :)

What do you think?

bloglovin
 

Posted in Fab wedding, Fotografering | 11 Comments

#soexcited

Det var delvis et spontant anfall… Men i helga, med hjelp av min kjæreste beste mann, at vi bestemte oss for å investere i studioblitser. Jeg er så fantastisk lykkelig at dere vil ikke tro det. :-) Og da vi tilfeldigvis ved en “feiltakelse” kom over et utolig bra tilbud på både paraplyreflektorer og softbokser, ja da var det som om bursdag og julaften kom på en gang.

PS – jeg beklager hvis jeg kjeder de av dere som bare leser bloggen min for motedelen, men dette klarte jeg ikke å la være å dele med dere. :-)

Posted in Fotografering | 8 Comments

Fra designerbutikk til Fretex

Okay – jeg er offisielt superflau… Men her er filmen Maiken lagde for student TV i forbindelse med en skoleoppgave.

Jeg BLIR så FLAU av å se meg selv på film. Man ser liksom så anderledes ut på film enn på bilder. Føler jeg iallefall – men det var en veldig morsom oppgave. Og jeg synes Maiken har gjort en superbra jobb med filmen. Antrekket jeg kjøpte har jeg faktisk brukt et par ganger – og buksa simpelthen elsker jeg.

bloglovin

Posted in Fab Fashion For Less | 10 Comments

Akkurat nå…

… har jeg fryktelig lyst på disse skoene fra Michael Kors. Men for 1593,- kan de vel knapt nok kalles FabFashionForLess. (selv om man kan argumentere med at det er kvalitetssko som kommer til å vare og vare… ehm…) Det er jo selvsagt lov å håpe at det ligger igjen et par i str 36 til meg på salget når det kommer mot høsten… Men de er knall lekre! I mellomtiden tyr jeg til disse som kostet 150,- hos Nelly.com for to år siden.

Right now I have major cravings for these sandals from Michal Kors. But at 1593,- they are hardly fabfashionforless. (Although one could argue that they are qualityshoes that will last and last… erhm…) I really do hope there is a pair left for me in size 36 when the sales start towards the autumn. Although not quite the same, in the meantime I comfort myself in these shoes which I bought for 150,- at Nelly.com a few years ago.

ad links

bloglovin

Posted in Fab cravings..., Fab Fashion For Less | 6 Comments

I do

Da var brudemessen på Fretex startet… Og etter trykket å dømme kommer det ikke til å være mange kjoler igjen hvis det fortsetter i dette tempoet. Da jeg kom dit 5 min etter åpningen, var det allerede flere bruder igang med prøvingen.

Det var dekket opp bord, forslag til bordpynting fretex-style. Og så var det pyntet med flere gamle bryllupsbilder.

Jeg er tilbake på lørdag – hvis det er noen kjoler igjen i det hele tatt på det tidspunktet.

PS! Kjolene er HELT NYE! Donert av en brudesalong som la ned. Så kanskje du kan gjøre et kupp hvis du skal gifte deg? Løp og sjekk ut utvalget! :-)

Been to Fretex Bridal Fair today – brand NEW dresses for sale at a fraction of the price. Donated from a local bridalshop that is closing down. The dresses seemes to be popular as several brides to be was already trying them on when I arrived 5 minutes after it started… So if you want to score a brand new weddingdress for next to nothing when it comes to price, you have to run. 

Posted in Fab Fashion For Less, Fab wedding | 7 Comments

Det er på alles lepper idag

photo: Magnus Magnusson

Og da jeg så dette bildet av kolleksjonen Anna Dello Russo har designet for HM måtte jeg bare hive meg på bølgen. Ja takk til gullskoene. Jatakk til slangearmbåndene. Ja takk til den turkise clutchen… For å si det på godt stavangersk: “Hekkan, eg bare mååå ha det!” Gleder meg til 4 oktober!

It’s on everyones lips today, and when I saw this picture of Anna Dello Russos collection for HM, I just had to say something about it too. Goldshoes – yes please, snakebracelets – yes please, turqoise clutch – yes please! Looking forward to 4th October!

Posted in Designer for Less, Fab Fashion For Less | 7 Comments

Endelig!!!

Ikke vet jeg om det er et lykketreff eller om vi kommer til å få noen fine dager fremover, men idag, 1 mai, har det vært strålende solskinn. Det lyse tøyet og sandaler ble dratt ut fra de indre gemakker igjen, og fikk luftet seg. Kjolen er fra Gina Tricot. Det var en gave fra mannen. Jakken kjøpte jeg på HM i fjor. Veske fra Mango og sko fra Bianco.

Nå satser jeg på finvær i noen dager. Resten av ettermiddagen nytes ihvertfall slik for min del: Med fine magasiner i solveggen på terrassen. Ha en fin ettermiddag alle :)

Im not sure if we are just plain lucky or if spring has finally arrived, but today it has been great sunshine. So I pulled out my summerwear from the bottom of the drawer and put it on. Dress from Gina Tricot – a gift from my soon to be husband, jacket from HM, shoes from Bianco.

The rest of the day is spent on the terrace with some nice readingmaterial :)

Posted in Fab Fashion For Less | 6 Comments

Welcome Walter!

Her er altså skjørtet. Skjørtet jeg valgte å gå litt i minus på kontoen for. Og jeg elsker det! Har litt dilla på oransje for tia, så det passer fint. Kjøpte også en bikinitopp fra Diane VonFurstenberg på salg for 250,- når jeg først var i gang. Den skal sammen med dette skjørtet pakkes fint i kofferten når vi reiser til Rhodos om 27 dager! Gleder meg til litt sol og sommer. Sola er endelig kommet hit også, og de lover oss tosifrede grader til uka så det hjelper på. Men litt ordentlig sommervarme skal bli fantastisk godt nå.

Skjørt her fra Walter Baker (ca 500,- på salg), topp fra BikBok 249, sko fra Nelly 150,-

Posted in Designer for Less | 6 Comments

Stay tuned…

Denne ble nemlig levert til meg forleden. Whiiii!!! Så det blir antrekksbilder ila helga. Da har jeg forhåpentligvis litt tid til å komme meg ut for litt bildetaking.

Dessuten har jeg fått et utrolig spennende tilbud – Fretex skal nemlig ha bryllupsmesse 3-5 mai. I den forbindelse er jeg bedt om å delta. Så neste helg vil det bli mye bryllupsstoff på bloggen min.
OG – Om du er i Stavanger, og skal gifte deg. Fretex har fått donert HELT NYE kjoler fra en leverandør som legger ned. De skal selges til spottpris på showet. Så kanskje du kan finne drømmekjolen til en kjekk pris. :)

Posted in Fab Fashion For Less, Fab wedding | 6 Comments

Gave til meg!

Igår kom denne esken på døren. Denne gangen var det faktisk ikke jeg som hadde bestilt. Men det var resten av bursdagsgaven fra mamma og pappa som endelig var kommet.

Nemlig armbåndet “Amor Vincit Omnia” fra Evfa Attling. Egentlig skulle jeg spare disse til bryllulpsdagen og bruke dem da, men de er så nette og fine og nydelige at jeg klarer ikke la være å bære dem hver dag. Dessuten er det jo to veldig fine ord å ta med seg hver dag uansett tenker jeg. “Tenk på meg” og “kjærligheten overvinner alt”.

Posted in Uncategorized | 5 Comments